IDŐVONAL

2021

3D nyomtatófarm kiépítése és 3D nyomtatás oktatásának elindítása

Éves céljaink közé tartozik egy 3D nyomtató farm kiépítése mellett egy oktatási központ létrehozása. Cégünk új helyre történő költözésével kapacitásaink bővítése.

3D nyomtató farm kiépítése

2021 harmadik negyedévétől kiépítésre kerül egy napi maximum 3600 cm3 gyártási kapacitással rendelkező nyomtató farm

2021 második negyedévétől a 3Dee oktatási központján keresztül támogatást biztosítunk a vállalatok számára a gyártáshelyes tervezési szemlélet elsajátításában.

2020

Termékértékesítési piacra történő belépés és SLA technológia bevezetése

Nemzetközi tapasztalatainkat kihasználva elköteleződtünk bizonyos termék portfóliók mellett, és beléptünk a 3D nyomtató értékesítés piacára. A korábbi megkeresések miatt gépparkunkat bővítettük SLA technológiával.

Raise3D nyomtatók

Raise3D nyomtatók és Ultralline filamentek forgalmazása

Raise 3D és az Ultralline viszonteladójaként segítünk a vállalkozások számára a 3D nyomtatási technológiájának bevezetésében.

SLA technológia bevezetése

Egyedi bemutató darabok valamint rapid fröccsöntő szerszámok készítéséhez bevezetésre került nálunk az úgynevezett SLA 3D nyomtatási technológia.

2019

Mérnöki szolgáltatások bővítése

Az arculatunk megújulását követően mérnöki szolgáltatásainkat bővítettük különböző értékáram elemzésekkel, és folyamatszimulációkkal.

Gyártásautomatizálás folyamatszimulációja

Gyártásautomatizálás folyamatszimulációja

Értékáram elemzésekkel és folyamatszimulációkkal segítünk, a legmegfelelőbb gyártósori elrendezések megtalálásában. Digitális iker biztosítja az ipar 4.0 adatgyűjtési igények feltérképezését.

Beruházás kalkulációk

Beruházás kalkulációk és specifikáció készítés

Műszaki specifikációk írásával és több lépcsős beruházási tervek kidolgozásával segítünk a cégek számára a kapacitásbővítési projektekben.

2018

Szolgáltatások specializálása

Az első éveket követően innovációs fejlesztéseinknek köszönhetően 2018 folyamán átalakultunk, eszközeinket és arculatunkat megújítva szolgáltatásainkat specializáltuk a termékfejlesztés és automatizálási területekre.

Additív gyártás oktatása egy budapesti nagyvállalatnál

"3D most" és "Blueprint 3D" közösen interaktív oktatást tartott az additív gyártás típusairól és lehetőségeiről egy multinacionális nagyvállalatnál. Robotmegfogó nyomtatással, 3D szkenneléssel szemléltette a technológiákban rejlő lehetőségeket.

Vákuumformázás 3D nyomtatott szita szerkezetű szerszámmal

Fél éves fejlesztésünk eredményeként kialakítottunk egy paraméteres 3D nyomtatási szeletelési eljárást, amellyel drasztikusan csökkentettük a vastag logisztikai tálcákhoz, dobozokhoz szükséges vákuumformázó szerszámok előállítási és üzemeltetési költségét.

2017

Szolgáltatások bővítése

Kapacitásaink bővítését követően igyekeztünk szolgáltatásainkat is a bővülő kínálathoz igazítani. Magasabb hozzáadott értékkel rendelkező szolgáltatásokkal bővítettük a repertoárunkat. Szakértői tanácsadással immár műszaki támogatást is biztosítunk a megrendelők számára. Cégünkkel nagyobb szerepet vállaltunk karitatív tevékenységek területén is.

Szélcsatorna makett készítése

Külföldi megkeresésre szélcsatorna tesztekhez készítettünk egy közel egy méter hosszú 3D makettet. A makett több darabból készült és fényezési eljárással készítettük elő a tesztekhez.

Szélcsatorna teszt

A fényezést követően a megrendelőnek lehetősége volt valós áramlási viszonyokkal megegyező körülmények között tesztelni a terméket, mivel a felület kiképzése megegyezett egy valós autó felületével.

3D-s rajzóra egy általános iskolában

Karitatív tevékenységként egy általános iskolában megismertettük a gyerekeket a 3D nyomtatás technológiájával, valamint 3D nyomtató tollak segítségével lehetőségük volt saját kezűleg is megtapasztalni, hogyan is működik ez az eljárás.

2016

Kapacitásbővítés

Cégünk kezdetben 3D nyomtatással, gravírozással, forgácsolással, 3D szkenneléssel és kisszériás öntéssel foglalkozott, majd a szakmai kompetenciák és tapasztalatok bővülésének köszönhetően már teljes körű egyedi tárgyalkotóként hirdethettük magunkat.

Kisszériás öntéssel történő helyezőgyártás

Egy multinacionális nagyvállalat helyezőket szeretett volna gyártatni egy szállítópályára, viszont ez forgácsolással kimagaslóan magas költséget jelentett volna. Cégünk alternatív megoldást kínált a kisszériás öntéssel, melyek közel felére redukálta a helyezők kivitelezésének költségét.

Adattábla gravírozás

Cégünk lézervágással és lézergravírozással bővítette szolgáltatásait. Az új szolgáltatásunk adattábla gravírozásban teljesedett ki, mely során gyors határidővel készít műanyag adattáblákat a megrendelők részére.

2015

Vállalkozás alapítás

Az alapítást követően a vállalkozás alapköveként kialakításra került egy tárgyalkotó műhely, amely lehetőséget kínál az egyedi megrendelések teljesítésére. A cég különleges egyedi megrendeléseket teljesített, 3D térszkennelésekből történő modellezéstől egészen a 1x1,5 méteres 3D nyomtatott terepasztalokig.

Terepasztal méretű makett készítés

Társvállalkozókkal együttműködve cégünk közreműködött egy terepasztal elkészítésében. A kapott 3D szkennelt felvételeket feldolgoztuk és közreműködtünk a nyomtatásban, valamint a terepasztal összeillesztésében, felületkezelésében.

3D most műhely kialakítása

1107 Gém utca 3. szám alatt megnyílt a tárgyalkotó műhelyünk, ami teret adhat a különleges egyedi megrendelések teljesítésére.

2014

Vállalkozási előkészületek

A cég alapítója 2006 óta bővíti egyedi tervezéssel, gyártással és automatizálással kapcsolatos tapasztalatait. Több éves előkészítési időszakot követően 2014-ben kiemelt állami támogatásban részesült, és a megszerzett forrásoknak köszönhetően cégünk 2015-ben betéti társaságként alakulhatott meg.

Fiatalok vállalkozóvá válását támogató pályázat nyertesei

Közép-magyarországi régióban megszervezett pályázaton közel 3200 pályázó vett részt saját vállalkozás ötletével. A fél éves kiválasztási folyamatot követően 200 vállalkozás egyenként 3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melynek egyike a 3D most volt.

Saját tervezésű 3D nyomtató prototípusa

Korábban megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően az alapító elkészítette az első saját fejlesztésű huzalanyagos 3D nyomtató prototípusát.