Rólunk

Cégtörténet

Misszió

Támogatást és megoldást biztosítunk a szakmai továbbképzési és automatizálási területeken felmerülő feladatok kivitelezésében. Tevékenységünk célja, hogy a fejlesztő és termelőszervezetek megbízható értékteremtőként tekintsenek ránk, és az elnyert bizalomra építve szaktudásunkkal növeljük az emberek hozzáadott értékét és egyben csökkentsük a piaci termelésből adódó ökológiai lábnyom léptékét.

Vízió

Hiszünk abban, hogy az egymással összekötött alkotó- és termelőszervezetek elősegítik a lokális piacok fejlődését, valamint csökkentik a helyi elvándorlás mértékét. A helyi gyártással rendelkező munkaközösségek csökkentik az ellátási láncok hosszát és a munka során keletkező hulladék mennyiségét. A 3D most támogatást biztosít a vállalkozások számára, az alkotói élmény alapú lokális gyártóközösségek kialakításában, fenntartásában és fejlesztésében. Elképzelésünk, hogy mindezzel segítjük a vevői és munkavállalói élmény alapú szemlélet terjedését. Vállalatunk üzleti jellege, ennek a jövőképnek a közvetlen megnyilvánulása.

Vállalat értékei

Minőség optimalizálás

Minőség Optimalizálás

Szakmai hozzáértés

Szakmai Hozzáértés

Asszertív kommunikáció

Asszertív Kommunikáció

Testreszabott szolgáltatás

Testreszabott Szolgáltatás

Ingyenes műszaki tanácsadás

Ingyenes Műszaki Konzultáció

Szervezeti felépítés

Cégünk nemzetközi projektirodaként működik, többek között saját 3D nyomtató gépparkkal kiegészítve. Irodánk/műhelyünk Budapest külvárosban található.

Additív gyártástechnológiai és automatizálási specialista

krisztian.nagy(kukac)3dmost.hu

Vízer Franciska

Okleveles Építőmérnök

franciska.vizer(kukac)3dmost.hu

A magyarországi piac sztohasztikus igényei miatt a szolgáltatások színes palettájával biztosítjuk a folyamatos leterheltségünket. A projektjeinkhez köthető egyéb hozzáadott értékkel bíró kiegészítő feladatokat széleskörű partnerhálózatunk segítségével valósítjuk meg. A szezonális csúcsidőszakokban a humánerőforrás igényeinket munkaerő-kölcsönző cég segítségével egészítjük ki, ezáltal is biztosítva a sikeres és folyamatos teljesítést.